Banner Image Banner Image

Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Tα θερμοδιακοπτόμενα παράθυρα, μαζί με τα παντζούρια ή ρολά, τα ενεργειακά τζάμια και τις πόρτες αλουμινίου, αποτελούν τη βάση για ένα ενεργειακά αυτόνομο σπίτι. Με όραμα να απολαμβάνετε τις συνθήκες που επιθυμείτε, φροντίζουμε ώστε να σας προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα της εποχής, με εγγυήσεις, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε, νεόδμητη κατασκευή, πλήρη αναδιαμόρφωση ή αντικατάσταση κουφωμάτων, στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις. Αναλαμβάνουμε επίσης μεγάλα έργα σε ξενοδοχεία, σχολεία, οργανισμούς κλπ.

Εξασφαλίστε ένα άνετο, υγιεινό, καθαρό , ευήλιο χώρο και απολαύστε ήρεμες και όμορφες στιγμές με τα άτομα που αγαπάτε, χωρίς αποπροσανατολισμούς.

 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ανοιγόμενα ή συρόμενα κουφώματα αλουμινίου ή PVC ,τελευταίας τεχνολογίας & άριστης ποιότητας. Επιλέξτε μπαλκονόπορτες, παράθυρα, παντζούρια και σίτες, ανάλογα με την προτίμηση ή ανάγκη σας, στις διαστάσεις, μεγέθη και χρώματα που θέλετε. Οι σειρές μας όλων των τύπων, ψυχρών & θερμοδιακοπτόμενων κουφωμάτων,  αποτελούν την καλύτερη πρόταση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και ενέργεια ή να δώσουν αισθητική ομορφιά στον χώρο τους. Θα περιορίσουν την παρείσφρηση αέρα και υγρασίας, ενώ συντελούν ώστε ο χώρος σας να έχει διαρκώς την επιθυμητή θερμοκρασία.

Ρολά αλουμινίου (βαρέως τύπου ή με πολυουρεθάνη) ή ρολά PVC, με ιμάντα ή με ηλεκτρικό μηχανισμό (διακόπτης, τηλεκοντρόλ ή μανιβέλα). Τα προφίλ ρολών αλουμινίου τοποθετούνται σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες και συρόμενες πόρτες όλων των διαστάσεων, ενώ διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων. Τα ρολά υψηλής ποιότητας ,αλουμινίου ή PVC, ομορφαίνουν το σπίτι, προσφέρουν ασφάλεια, αλλά και προστασία από το θόρυβο, τον ήλιο, τον αέρα και το κρύο, καθώς και της ιδιωτικής σας ζωής.

Ενεργειακά τζάμια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για την καλύτερη ενεργειακή κάλυψη και άνεση στο χώρο σας. Τα ενεργειακά τζάμια 4 εποχών που τοποθετούμε, έχουν την ιδιότητα να κρατάνε το χειμώνα την θερμότητα του σπιτιού σας μέσα, ενώ το καλοκαίρι κρατάνε τη ζέστη του εξωτερικού περιβάλλοντος έξω. Πέρα από την θερμομόνωση, επωφελείστε της ηχομείωσης και της αντιδιαρρηκτικής προστασίας, που προσφέρουν τα τζάμια, ενώ ο χώρος σας παραμένει ευάερος και ευήλιος.

Θωρακισμένες πόρτες & πόρτες ασφαλείας, με επιλογή εξωτερικής επένδυσης αλουμινίου ή ξύλινης, πιστοποιημένες από διαπιστευμένους φορείς για την μέγιστη προστασία σας από τις καιρικές συνθήκες και από επίδοξους διαρρήκτες. Όσον αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα της εισόδου, προσφέρουμε πληθώρα επιλογών σχεδίων και χρωμάτων που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης κατασκευάζουμε μεσόπορτες πάνω σε έτοιμα πάνελ ή δικής μας κατασκευής, καθώς και μεταλλικές πόρτες, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας.

H Dominal αναλαμβάνει όλο το εύρος κατασκευών και υπηρεσιών που χρειάζεται μια οικία, δηλαδή μεταξύ άλλων γκαραζόπορτες , σκάλες,  κάγκελα, πέργκολες αλουμινίου κ.α.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Επίσης συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από όλο το φάσμα των κατασκευών που αναζητούν χονδρική παράδοση έτοιμων πιστοποιημένων κουφωμάτων στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη. Την τελευταία δεκαετία έχουμε χτίσει γερές συνεργασίες με κατασκευαστές, εργολάβους, εμπόρους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και η διαρκής επέκταση μας, μας καθιστά έτοιμους να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερους.

Οι Προμηθευτες μας